GFB-rotatiesnelheidsreductiemiddel:

GFB Rotation Speed ​​Reducer zijn versnellingsbakken tussen de hydraulische motoren en machines. In ons bedrijf is het doel van de Rotation Speed ​​Reducer om vermogen van de motor over te brengen naar een lier of kraanaandrijving om het toerental te verlagen en het koppel te verhogen.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD heeft jarenlang gedwongen om de rotatiesnelheidsreductiemiddel te ontwerpen. We bieden planetaire rotatiesnelheidsreductiemiddelen van eentraps tot drietraps met een reeks reductieverhoudingen. Onze ontwerpgroep kan klanten een aangepaste reductieverhouding bieden en ook een standaard reductieverhouding (zie productpagina) bieden met een korte levertijd.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD heeft veel ervaring en geavanceerde apparatuur in de productie van rotatiesnelheidsreductiemiddelen met de precies spiraalvormige tanden en een uitgebalanceerde as van het zonnewiel. Deze precieze componenten zorgen voor een lage speling, een hoog mechanisch rendement en een lager uitvalpercentage. Daarnaast selecteren we ook betrouwbare leveranciers om de stabiele kwaliteit van afdichtingen en bevestigingsonderdelen voor Rotation Speed ​​Reducer te garanderen.

Deze rotatiesnelheidsreductiemiddel wordt veel toegepast in wielaandrijvingen, zwenkaandrijvingen, lieraandrijvingen, rupsaandrijvingen en snijkoppen. In onze vorige gevallen werden de Rotation Speed ​​Reducer gecombineerd met onze hydraulische motoren of servomotoren voor roterende machines.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD is een van de beste leveranciers van rotatiesnelheidsreductiemiddelen in China. We hebben deze rotatiesnelheidsreductiemiddel sinds 2006 vervaardigd. We hebben onze rotatiesnelheidsreductiemiddel geëxporteerd naar veel klanten uit Azië, Europa en Amerika met sterke technische ondersteuning, goede kwaliteit en diensten. We hopen uw betrouwbare en langdurige zakenpartner in China te worden.
Kies in ieder geval een professionele China GFB-rotatiesnelheidsreductiemiddel: fabrikanten en leveranciers. Onze fabriek kan GFB-rotatiesnelheidsreductiemiddel: aangepaste services en gratis monsters voor u leveren. Als het op voorraad is, kunt u producten bestellen. Wij heten oprecht nieuwe en oude klanten welkom om onze fabriek te bezoeken voor overleg en onderhandeling.