XHM radiale zuiger hydraulische motor

XHM Radial Piston Hydraulic Motor is een mechanische actuator die wordt aangedreven door hydraulische energie. Onze hydraulische radiale zuigermotor heeft vijf of zeven zuigers die ervoor zorgen dat de krukas constant draait. De motor maakt gebruik van een dubbele zuigersteunlagerstructuur om de wrijving bij het opstarten en het kruipsnelheidsbereik te verminderen. De hydraulische radiale zuigermotor heeft ook een roterende axiale verdeler voor de beste verdeling bij korte en grote oliekanalen. De motoren hebben een breed assortiment verdelers zijn leverbaar met diverse druk- en stroomregelventielen.

De belangrijkste kenmerken van deze hydraulische radiale zuigermotor zijn een hoog mechanisch rendement, een hoog startkoppel en een hoog volumetrisch rendement. Deze hydraulische radiale zuigermotor kan werken met een hoog continu vermogen. In vergelijking met andere motoren heeft deze hydraulische radiale zuigermotor grotere cilindertoevoerkanalen en sterkere gietstukken. Ze kunnen het vermogen minder verminderen bij hoge stromen en de interne en externe belastingscapaciteit vergroten.

Deze hydraulische radiale zuigermotor wordt veel toegepast in de landbouw, bouw, scheepsdekuitrusting, mijnbouw en boorindustrie. De hydraulische radiale zuigermotoren worden meestal geïnstalleerd in lieren, kraanaandrijvingen en tandwielkasten.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD is een van de beste leveranciers van hydraulische radiale zuigermotoren in China. We hebben deze hydraulische radiale zuigermotor sinds 2006 vervaardigd. We hebben onze hydraulische radiale zuigermotor geëxporteerd naar veel klanten uit Azië, Europa en Amerika met sterke technische ondersteuning, goede kwaliteit en diensten. We hopen uw betrouwbare en langdurige zakenpartner in China te worden.
Kies in ieder geval een professionele China XHM radiale zuiger hydraulische motor fabrikanten en leveranciers. Onze fabriek kan XHM radiale zuiger hydraulische motor aangepaste services en gratis monsters voor u leveren. Als het op voorraad is, kunt u producten bestellen. Wij heten oprecht nieuwe en oude klanten welkom om onze fabriek te bezoeken voor overleg en onderhandeling.