Hydraulische motor

Hydraulische motor is een mechanische actuator die hydraulische energie kan omzetten in mechanische energie. Onze hydraulische motor heeft vijf of zeven zuigers die de krukas constant duwen, waardoor de hydraulische motor draait. De motor maakt gebruik van een dubbele zuigersteunlagerstructuur om de wrijving bij het opstarten en het kruipsnelheidsbereik te verminderen. De hydraulische motor heeft ook een roterende axiaalverdeler voor de beste verdeling bij korte en grote oliekanalen.

De belangrijkste kenmerken van deze hydraulische motor zijn een hoog mechanisch rendement, een hoog startkoppel en een hoog volumetrisch rendement. Deze hydraulische motor kan draaien met een hoog continu vermogen. In vergelijking met andere motoren heeft deze hydraulische motor grotere cilindertoevoerkanalen en sterkere gietstukken. Ze kunnen het stroomverlies bij hoge stromen verminderen en de interne en externe belastingscapaciteit vergroten.

Deze hydraulische motor wordt veel toegepast in de bouw, scheepsdekuitrusting, mijnbouw en boorindustrie. De hydraulische motoren worden veelal ingebouwd in lieren, kraanaandrijvingen en tandwielkasten.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD is een van de beste leveranciers van hydraulische motoren in China. We hebben deze hydraulische motor sinds 2006 vervaardigd. We hebben onze hydraulische motor geëxporteerd naar veel klanten uit Azië, Europa en Amerika met sterke technische ondersteuning, goede kwaliteit en diensten. We hopen uw betrouwbare en langdurige zakenpartner in China te worden.
Kies in ieder geval een professionele China Hydraulische motor fabrikanten en leveranciers. Onze fabriek kan Hydraulische motor aangepaste services en gratis monsters voor u leveren. Als het op voorraad is, kunt u producten bestellen. Wij heten oprecht nieuwe en oude klanten welkom om onze fabriek te bezoeken voor overleg en onderhandeling.