XHS radiale zuigermotor

XHS Radial Piston Motor is een mechanisch apparaat dat hydraulische energie kan omzetten in mechanische energie. Onze hoofdstructuur van Radial Piston Motor bestaat uit trapas, lichaam, deksel, zwenkcilinders en vijf of zeven zuigers. De motor maakt gebruik van een dubbele zuigersteunlagerstructuur om de wrijving bij het opstarten en het kruipsnelheidsbereik te verminderen. De radiale zuigermotor heeft ook een roterende axiale verdeler voor de beste verdeling bij korte en grote oliekanalen. Bovendien zorgen de zuigerborgringen ervoor dat de zuiger onder alle bedrijfsomstandigheden in contact blijft met de as, zelfs tijdens cavitatie.

De belangrijkste voordelen van deze radiale zuigermotor zijn een hoog mechanisch rendement, een hoog startkoppel en een hoog volumetrisch rendement. Deze radiale zuigermotor kan draaien met een hoog continu vermogen. In vergelijking met andere motoren heeft deze radiale zuigermotor grotere cilindertoevoerkanalen en sterkere gietstukken. Ze kunnen het stroomverlies bij hoge stromen verminderen en de interne en externe belastingscapaciteit vergroten.

Deze radiale zuigermotor wordt veel toegepast in de bouw, uitrusting van zeeschepen, mijnbouw, boorindustrieën en kunststofinjectiemachines. De radiale zuigermotoren leveren meestal stroom aan lieren, kraanaandrijvingen en tandwielkasten.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD is een van de beste fabrikanten van radiale zuigermotoren in China. In de afgelopen 20 jaar hebben we veel ervaring opgedaan in het ontwerpen en produceren van radiale zuigermotoren. Daarom vertrouwen veel klanten uit Azië, Europa en Amerika op onze radiale zuigermotor met sterke technische ondersteuning, betrouwbare kwaliteit en diensten. We hopen uw betrouwbare en langdurige zakenpartner in China te worden.
Kies in ieder geval een professionele China XHS radiale zuigermotor fabrikanten en leveranciers. Onze fabriek kan XHS radiale zuigermotor aangepaste services en gratis monsters voor u leveren. Als het op voorraad is, kunt u producten bestellen. Wij heten oprecht nieuwe en oude klanten welkom om onze fabriek te bezoeken voor overleg en onderhandeling.