XHSLJ hydraulische lier met interne koppeling

Een XHSLJ hydraulische lier met interne koppeling is een mechanisch apparaat dat wordt toegepast om zware gewichten op te winden of uit te winden door de spanning van de staalkabel aan te passen. Over het algemeen bestaat een hydraulische lier met interne koppeling uit een trommel die is bevestigd aan een reductiekast en kan worden aangedreven door een hydraulische motor of een elektromotor. Een hydraulische lier met interne koppeling omvat een elektromagnetische rem of een mechanische schijfrem of ratel en pal die voorkomt dat de lier afrolt tenzij de rem open is.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD heeft jarenlang gedwongen om de hydraulische lier met interne koppeling te ontwerpen. We kunnen een op maat gemaakt ontwerpvoorstel voor hydraulische lier met interne koppeling leveren volgens de speciale gebruiksomstandigheden van de klant. Daarnaast hebben we een serie standaard type hydraulische lier met interne koppeling met een lagere prijs en korte levertijd (zie productpagina's).

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD heeft veel ervaring en geavanceerde apparatuur in de productie van hydraulische lier met interne koppeling met een sterke staalstructuur en nauwkeurige componenten. Wij produceren niet alleen de hydraulische lier met interne koppeling, maar ook de bijpassende producten zoals reductiekasten, hydraulische motoren, hydraulische systemen. Dus we kunnen het voorstel voor een geïntegreerd hydraulisch apparaat aan klanten leveren met de stabiele en hoge kwaliteit.

In onze vorige gevallen werd de hydraulische lier met interne koppeling meestal toegepast in tractieapparatuur, breekkraan, scheepsdekkraan, autokraan, pijphijsmachine, boormachine met breekfunctie. Onze hydraulische lier met interne koppeling kan werken onder zware omstandigheden of extreme temperaturen bij langdurig continu gebruik.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD is een van de beste leveranciers van hydraulische lieren met interne koppeling in China. We hebben deze hydraulische lier met interne koppeling sinds 2006 vervaardigd. We hebben onze hydraulische lier met interne koppeling geëxporteerd naar veel klanten uit Azië, Europa en Amerika met sterke technische ondersteuning, goede kwaliteit en diensten. We hopen uw betrouwbare en langdurige zakenpartner in China te worden.
Kies in ieder geval een professionele China XHSLJ hydraulische lier met interne koppeling fabrikanten en leveranciers. Onze fabriek kan XHSLJ hydraulische lier met interne koppeling aangepaste services en gratis monsters voor u leveren. Als het op voorraad is, kunt u producten bestellen. Wij heten oprecht nieuwe en oude klanten welkom om onze fabriek te bezoeken voor overleg en onderhandeling.