XHSC planetaire versnellingsbak

XHSC Planetary Gearbox is een versnellingsbak waarbij de ingaande as en de uitgaande as zijn uitgelijnd. Een planetaire tandwielkast wordt gebruikt om het grootste koppel in de meest compacte vorm over te brengen. In ons bedrijf is het doel van de XHSC Planetaire Versnellingsbak om vermogen over te brengen van de motor naar een lier of kraanaandrijving om het toerental te verlagen en het koppel te verhogen.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD heeft sinds 2006 gedwongen om de XHSC planetaire versnellingsbak te ontwerpen. We bieden compacte planetaire XHSC planetaire versnellingsbakken van eentraps tot drietraps met een reeks reductieverhoudingen. Onze ontwerpgroep kan klanten een aangepaste reductieverhouding bieden en ook een standaard reductieverhouding (zie productpagina) bieden met een korte levertijd.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD heeft veel ervaring en geavanceerde apparatuur in de productie van XHSC Planetaire Versnellingsbak met de precies spiraalvormige tanden en gebalanceerde zonnewielas. Deze precieze componenten zorgen voor een lage speling, een hoog mechanisch rendement en een lager uitvalpercentage. Daarnaast selecteren we ook betrouwbare leveranciers om de stabiele kwaliteit van afdichtingen en bevestigingsonderdelen voor XHSC Planetary Gearbox te garanderen.

Deze XHSC Planetaire Versnellingsbak wordt veel toegepast in wielaandrijvingen, zwenkaandrijvingen, lieraandrijvingen, rupsaandrijvingen en snijkoppen. Over het algemeen wordt de planetaire tandwielkast gecombineerd met onze hydraulische motoren of servomotoren voor roterende machines.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD is een van de grootste leveranciers van XHSC planetaire versnellingsbakken in China. We hebben deze XHSC Planetaire Versnellingsbak vele jaren vervaardigd en onze XHSC Planetaire Versnellingsbak geëxporteerd naar klanten uit Azië, Europa en Amerika met sterke technische ondersteuning, goede kwaliteit en diensten. We hopen uw betrouwbare en langdurige zakenpartner in China te worden.
Kies in ieder geval een professionele China XHSC planetaire versnellingsbak fabrikanten en leveranciers. Onze fabriek kan XHSC planetaire versnellingsbak aangepaste services en gratis monsters voor u leveren. Als het op voorraad is, kunt u producten bestellen. Wij heten oprecht nieuwe en oude klanten welkom om onze fabriek te bezoeken voor overleg en onderhandeling.