XHSJ Heavy-duty hydraulische lier

Een XHSJ Heavy-duty hydraulische lier is een mechanisch apparaat dat wordt toegepast om zware gewichten op te winden of uit te winden door de spanning van de staalkabel aan te passen. Over het algemeen bestaat een heavy-duty hydraulische lier uit een trommel die is bevestigd aan een reductiekast en kan worden aangedreven door een hydraulische motor of een elektromotor. Een heavy-duty hydraulische lier omvat een elektromagnetische rem of een mechanische schijfrem of ratel en pal die voorkomt dat de lier afrolt tenzij de rem open is.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD heeft jarenlang gedwongen om de heavy-duty hydraulische lier te ontwerpen. We kunnen een aangepast ontwerpvoorstel voor een zware hydraulische lier leveren volgens de speciale gebruiksconditie van de klant. Daarnaast hebben we een serie standaard type Heavy-duty hydraulische lier met een lagere prijs en korte levertijd (zie productpagina's).

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD heeft veel ervaring en geavanceerde apparatuur in de productie van heavy-duty hydraulische lieren met een sterke staalstructuur en nauwkeurige componenten. Wij produceren niet alleen de Heavy-duty Hydraulische Lier, maar ook de bijpassende producten zoals reductiekasten, hydraulische motoren, hydraulische systemen. Dus we kunnen het voorstel voor een geïntegreerd hydraulisch apparaat aan klanten leveren met de stabiele en hoge kwaliteit.

In onze vorige gevallen werd de heavy-duty hydraulische lier meestal toegepast in tractieapparatuur, breekkraan, scheepsdekkraan, autokraan, pijphijsmachine, boormachine met breekfunctie. Onze heavy-duty hydraulische lier kan werken onder zware omstandigheden of extreme temperaturen bij langdurig continu gebruik.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD is een van de beste leveranciers van heavy-duty hydraulische lieren in China. We hebben deze heavy-duty hydraulische lier sinds 2006 vervaardigd. We hebben onze heavy-duty hydraulische lier geëxporteerd naar veel klanten uit Azië, Europa en Amerika met sterke technische ondersteuning, goede kwaliteit en diensten. We hopen uw betrouwbare en langdurige zakenpartner in China te worden.

Kies in ieder geval een professionele China XHSJ Heavy-duty hydraulische lier fabrikanten en leveranciers. Onze fabriek kan XHSJ Heavy-duty hydraulische lier aangepaste services en gratis monsters voor u leveren. Als het op voorraad is, kunt u producten bestellen. Wij heten oprecht nieuwe en oude klanten welkom om onze fabriek te bezoeken voor overleg en onderhandeling.