GFT Lier Snelheidsreductiemiddel

GFT Winch Speed ​​​​Reductoren zijn versnellingsbakken tussen de hydraulische motoren en machines. In ons bedrijf is het doel van de liersnelheidsreductiemiddelen om vermogen van de motor over te brengen naar een lier of kraanaandrijving om het toerental te verlagen en het koppel te verhogen.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD heeft jarenlang gedwongen om de liersnelheidsreductiemiddelen te ontwerpen. We bieden planetaire liersnelheidsreductiemiddelen van eentraps tot drietraps met een reeks reductieverhoudingen. Onze ontwerpgroep kan klanten een aangepaste reductieverhouding bieden en ook een standaard reductieverhouding (zie productpagina) bieden met een korte levertijd.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD heeft veel ervaring en geavanceerde apparatuur in de productie van liersnelheidsreductiemiddelen met de precies spiraalvormige tanden en een uitgebalanceerde as van het zonnewiel. Deze precieze componenten zorgen voor een lage speling, een hoog mechanisch rendement en een lager uitvalpercentage. Daarnaast selecteren we ook betrouwbare leveranciers om de stabiele kwaliteit van afdichtingen en bevestigingsonderdelen voor liersnelheidsreductoren te garanderen.

Deze liersnelheidsreductoren worden veel toegepast in wielaandrijvingen, zwenkaandrijvingen, lieraandrijvingen, rupsaandrijvingen en snijkoppen. Over het algemeen worden de Winch Speed ​​Reducers gecombineerd met onze hydraulische motoren of servomotoren voor roterende machines.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD is een van de beste leveranciers van liersnelheidsreductiemiddelen in China. We hebben deze liersnelheidsreductiemiddelen sinds 2006 vervaardigd. We hebben onze liersnelheidsreductiemiddelen geëxporteerd naar veel klanten uit Azië, Europa en Amerika met sterke technische ondersteuning, goede kwaliteit en diensten. We hopen uw betrouwbare en langdurige zakenpartner in China te worden.
Kies in ieder geval een professionele China GFT Lier Snelheidsreductiemiddel fabrikanten en leveranciers. Onze fabriek kan GFT Lier Snelheidsreductiemiddel aangepaste services en gratis monsters voor u leveren. Als het op voorraad is, kunt u producten bestellen. Wij heten oprecht nieuwe en oude klanten welkom om onze fabriek te bezoeken voor overleg en onderhandeling.