Hydraulische Lier

Een hydraulische lier is een mechanisch apparaat dat wordt toegepast om zware gewichten op te winden of uit te winden door de spanning van staalkabel aan te passen. Over het algemeen bestaat een hydraulische lier uit een trommel die is bevestigd aan een reductiekast en kan worden aangedreven door een hydraulische motor of een elektromotor. Een hydraulische lier omvat een elektromagnetische rem of een mechanische schijfrem of ratel en pal die voorkomt dat hij afwikkelt tenzij de rem open is.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD heeft jarenlang gedwongen om de hydraulische lier te ontwerpen. We kunnen een aangepast ontwerpvoorstel voor een hydraulische lier leveren volgens de speciale gebruiksconditie van de klant. Daarnaast hebben we een serie standaard type hydraulische lier met een lagere prijs en korte levertijd (zie productpagina's).

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD heeft veel ervaring en geavanceerde apparatuur in de productie van hydraulische lieren met een sterke staalstructuur en nauwkeurige componenten. Wij vervaardigen niet alleen de hydraulische lier, maar ook de bijpassende producten zoals reductiekasten, hydraulische motoren, hydraulische systemen. Dus we kunnen het voorstel voor een geïntegreerd hydraulisch apparaat aan klanten leveren met de stabiele en hoge kwaliteit.

In onze vorige gevallen werd de hydraulische lier meestal toegepast in tractieapparatuur, breekkraan, scheepsdekkraan, autokraan, pijphijsmachine, boormachine met breekfunctie. Onze hydraulische lier kan werken onder zware omstandigheden of extreme temperaturen bij langdurig continu gebruik.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD is een van de beste leveranciers van hydraulische lieren in China. We hebben deze hydraulische lier sinds 2006 vervaardigd. We hebben onze hydraulische lier geëxporteerd naar veel klanten uit Azië, Europa en Amerika met sterke technische ondersteuning, goede kwaliteit en diensten. We hopen uw betrouwbare en langdurige zakenpartner in China te worden.
Kies in ieder geval een professionele China Hydraulische Lier fabrikanten en leveranciers. Onze fabriek kan Hydraulische Lier aangepaste services en gratis monsters voor u leveren. Als het op voorraad is, kunt u producten bestellen. Wij heten oprecht nieuwe en oude klanten welkom om onze fabriek te bezoeken voor overleg en onderhandeling.