XHBD dubbele verplaatsing radiale zuigermotor

XHBD dubbele verplaatsing radiale zuigermotor is een mechanische actuator die hydraulische energie kan overbrengen naar mechanische energie. De radiale zuigermotor met dubbele verplaatsing kan de verplaatsing en snelheid veranderen door de excentriciteit van de krukas te veranderen. Een laag extern spanningssignaal kan de richtingsklep besturen om de verplaatsing dynamisch of statisch te veranderen.

De belangrijkste kenmerken van deze radiale zuigermotor met dubbele verplaatsing zijn een hoog mechanisch rendement, een hoog startkoppel en een hoog volumetrisch rendement. Deze radiale zuigermotor met dubbele verplaatsing kan de verplaatsing soepel veranderen onder hoge druk. In vergelijking met andere motoren kan deze radiale zuigermotor met dubbele verplaatsing de snelheid en het koppel flexibel aanpassen aan de vraag van de klant. Ze kunnen het efficiëntieverlies bij hoge stromen verminderen en de interne en externe belastingscapaciteit vergroten.

Deze radiale zuigermotor met dubbele verplaatsing wordt veel toegepast in de bouw, scheepsdekuitrusting, mijnbouw en boorindustrie. De Double Displacement Radial Piston Motors worden meestal geïnstalleerd in lieren, kraanaandrijvingen en tandwielkasten.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD is een van de beste leveranciers van radiale zuigermotoren met dubbele verplaatsing in China. We hebben deze radiale zuigermotor met dubbele verplaatsing sinds 2006 vervaardigd. We hebben onze radiale zuigermotor met dubbele verplaatsing geëxporteerd naar veel klanten uit Azië, Europa en Amerika met sterke technische ondersteuning, goede kwaliteit en diensten. We hopen uw betrouwbare en langdurige zakenpartner in China te worden.
Kies in ieder geval een professionele China XHBD dubbele verplaatsing radiale zuigermotor fabrikanten en leveranciers. Onze fabriek kan XHBD dubbele verplaatsing radiale zuigermotor aangepaste services en gratis monsters voor u leveren. Als het op voorraad is, kunt u producten bestellen. Wij heten oprecht nieuwe en oude klanten welkom om onze fabriek te bezoeken voor overleg en onderhandeling.