XHJP Hydraulische Kaapstander

Een XHJP Hydraulische Kaapstander is een mechanisch apparaat dat wordt toegepast om zware gewichten op te winden of uit te winden door de spanning van staalkabel aan te passen. Over het algemeen bestaat een hydraulische kaapstander uit een trommel die is bevestigd aan een reductiekast en kan worden aangedreven door een hydraulische motor of een elektromotor. Een hydraulische kaapstander omvat een elektromagnetische rem of een mechanische schijfrem of ratel en pal die voorkomt dat hij afwikkelt tenzij de rem open is.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD heeft jarenlang gedwongen om de hydraulische kaapstander te ontwerpen. We kunnen een aangepast ontwerpvoorstel voor hydraulische kaapstanders leveren volgens de speciale gebruiksconditie van de klant. Daarnaast hebben we een serie standaard type Hydraulische Kaapstander met een lagere prijs en korte levertijd (zie productpagina's).

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD heeft veel ervaring en geavanceerde apparatuur in de productie van hydraulische kaapstander met een sterke staalstructuur en nauwkeurige componenten. Wij vervaardigen niet alleen de Hydraulische Kaapstander, maar ook de bijpassende producten zoals reductiekasten, hydraulische motoren, hydraulische systemen. Dus we kunnen het voorstel voor een geïntegreerd hydraulisch apparaat aan klanten leveren met de stabiele en hoge kwaliteit.

In onze eerdere gevallen werd de hydraulische kaapstander meestal toegepast in tractieapparatuur, breekkraan, scheepsdekkraan, autokraan, pijphijsmachine, boormachine met breekfunctie. Onze hydraulische kaapstander kan onder zware omstandigheden of extreme temperaturen werken bij langdurig continu gebruik.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD is een van de beste leveranciers van hydraulische kaapstanders in China. We hebben deze hydraulische kaapstander sinds 2006 vervaardigd. We hebben onze hydraulische kaapstander geëxporteerd naar veel klanten uit Azië, Europa en Amerika met sterke technische ondersteuning, goede kwaliteit en diensten. We hopen uw betrouwbare en langdurige zakenpartner in China te worden.
Kies in ieder geval een professionele China XHJP Hydraulische Kaapstander fabrikanten en leveranciers. Onze fabriek kan XHJP Hydraulische Kaapstander aangepaste services en gratis monsters voor u leveren. Als het op voorraad is, kunt u producten bestellen. Wij heten oprecht nieuwe en oude klanten welkom om onze fabriek te bezoeken voor overleg en onderhandeling.