De introductie van de hydraulische lier

- 2021-11-06-

De hydraulische lierheeft een hoog mechanisch rendement en een groot startkoppel en kan worden uitgerust met verschillende stroomverdelers volgens de werkomstandigheden. De kleppengroep kan ook worden ontworpen volgens de behoeften van gebruikers en direct worden geïntegreerd op de motorolieverdeler, zoals de kleppengroep met balansklep, overbelastingsklep, hogedrukwisselklep, snelheidsregelende directionele klep of andere prestaties, rem, planetaire versnellingsbak, enz. Zijn direct geïnstalleerd in de trommel, trommel, steunas. Het frame is ontworpen volgens de mechanische vereisten, de algehele structuur is eenvoudig en redelijk en heeft voldoende sterkte en stijfheid.

Een karaktereigenschap vande hydraulische lier
Daarom heeft deze serie lieren de kenmerken van een compacte structuur, een klein volume, een laag gewicht en een mooie uitstraling. In termen van prestaties heeft het de kenmerken van goede veiligheid, hoog rendement, groot startkoppel, goede stabiliteit bij lage snelheid, laag geluidsniveau en betrouwbare werking.

De hydraulische lieris het vermelden waard dat de hoge volumetrische efficiëntie van de hydraulische motor en de hoogwaardige balansklep van Sun Company in de Verenigde Staten de secundaire glijdende en lege haakschudfenomenen van algemene lieren oplossen, waardoor het hef-, daal- en remproces van deze serie van hydraulische lieren stabiel, en de lier met koppeling kan ook een vrije verlaging realiseren.

De geïntegreerde ventielgroep die op de ventielplaat is geïnstalleerd, vereenvoudigt het hydraulische systeem van de gebruiker effectief.