Zes aandachtspunten bij het gebruik van hydraulische motoren

- 2021-11-10-

We komen vaak verschillende problemen tegen bij het gebruik:hydraulische motoren, maar vanwege de speciale werkomstandigheden van hydraulische motoren, zijn er zes speciale punten waar u op moet letten bij het gebruik ervan.

1. Let bij het starten met vollast op het startkoppel van de hydraulische motor. Omdat het startkoppel van de hydraulische motor korter is dan het nominale koppel, kan het werkmechanisme niet werken als het wordt genegeerd.

2. Sinds de tegendruk van dehydraulische motorhoger is dan de atmosferische druk, moet de olieaftapleiding van de motor apart naar de olietank worden teruggevoerd en kan niet worden aangesloten op de olieretourleiding van de hydraulische motor.

3. Aangezien de hydraulische motor altijd lekt, zal deze nog steeds langzaam slippen als de inlaat en uitlaat van de hydraulische motor zijn gesloten om te remmen. Wanneer langdurig moet worden geremd, dient apart een rem te worden voorzien om rotatie te voorkomen.

Ten vierde, wanneer de traagheid van het aangedreven deel groot is (groot traagheidsmoment of hoge snelheid), als het nodig is om de auto in korte tijd te remmen of te stoppen, moet een veiligheidsklep (bufferklep) worden geïnstalleerd in de olieretourpad om plotselinge veranderingen te voorkomen. De hydraulische schok veroorzaakte schade-ongevallen.

5. Wanneer dehydraulische motorwordt gebruikt als het aandrijfgedeelte van het hef- of loopapparaat, moet een snelheidsbegrenzingsklep worden geïnstalleerd om te voorkomen dat het zware voorwerp snel valt of dat het voertuig en andere loopmechanismen te snel gaan wanneer het loopmechanisme bergafwaarts gaat, wat ernstige ongevallen kan veroorzaken.

6. Wanneer u een motor met een vast bedrag gebruikt, moet u, als u soepel wilt starten en stoppen, de noodzakelijke drukregelings- of stroomregelingsmethoden in het circuitontwerp gebruiken.

hydraulische motor