Problemen die niet kunnen worden genegeerd in hydraulische motoren

- 2021-11-15-

Let bij het starten met vollast op de nominale waarde van het startkoppel van dehydraulische motor. Aangezien het startkoppel korter is dan het nominale koppel, zal de werkorganisatie niet normaal kunnen werken als u niet oplet. Als de traagheidskracht van het aangedreven onderdeel groot is en als het in korte tijd wordt geremd of valt, moet de hydraulische wielmotor worden uitgerust met een klep op het olieretourkanaal om ernstige impact op de hydraulische machine te voorkomen en schade aan te richten aan veiligheidsongevallen.
Als drijvende kracht achter hef- of loopapparatuur,hydraulische motorenmoeten worden uitgerust met snelheidsbegrenzers om te voorkomen dat hefmechanismen zoals auto's voorwerpen ophangen of te hard rijden wanneer ze met hoge snelheden dalen, wat ernstige ongevallen kan veroorzaken. Bovendien, aangezien de parkeerdruk van de hydraulische motor hoger is dan de atmosferische druk, moet de olie-afvoerleiding van de motor afzonderlijk worden teruggeleid naar de brandstoftank van de auto en kan deze niet worden aangesloten op de retourleiding van de hydraulische motor.

Bovendien, omdat de hydraulische motor altijd lekt, zal deze nog steeds langzaam bewegen als de inlaat en uitlaat gesloten zijn om te remmen. Als u lang moet remmen, moet u de rem resetten om draaien te voorkomen.