Hoe het verlies van hydraulische motoren tijdens gebruik te verminderen?

- 2021-11-16-

Om het drukenergieverlies van dehydraulische motorin het hydraulische systeem moeten we eerst van binnenuit beginnen en het vermogensverlies verminderen terwijl we het interne drukverlies van het systeem verminderen. Om dit probleem op te lossen, kan het drukverlies van het interne stroomkanaal van de component worden verbeterd en kan het geïntegreerde circuit en het gietstroomkanaal worden toegepast. Tegelijkertijd is het ook noodzakelijk om het smoorverlies van het systeem te verminderen of te elimineren, de overloopstroom die niet vereist is voor de veiligheid te verminderen en het gebruik van een smoorsysteem om de stroom en druk aan te passen, te vermijden.

Bij het gebruik van materialen kunnen materialen gemaakt door statische druktechnologie en nieuwe afdichtingsmaterialen worden gebruikt, die wrijvingsverlies effectief kunnen verminderen. Onderhoud tijdens gebruik is onmisbaar. Onderhoud dehydraulische motorop tijd om te voorkomen dat vervuiling de levensduur en betrouwbaarheid van de motor beïnvloedt. Er moeten nieuwe methoden voor het detecteren van vervuiling worden ontwikkeld en online vervuilingsmetingen moeten tijdig worden aangepast. Er is geen vertraging toegestaan ​​om verlies veroorzaakt door ontijdige afhandeling te voorkomen. Om het drukenergieverlies vanhydraulische motoren, moeten fabrikanten en consumenten samenwerken, zodat het verlies van drukenergie in grotere mate kan worden voorkomen.

Natuurlijk, de netheid van dehydraulische motoris ook erg belangrijk. Voordat de hydraulische motor officieel in gebruik wordt genomen, wordt deze doorgaans gespoeld. Het doel van de spoeling is het verwijderen van de verontreinigingen, metaalspaanders, vezelverbindingen, ijzerkern, enz. die in de motor achterblijven. Tijdens de eerste twee uur van het werk, zelfs als de motor niet volledig is beschadigd, zal dit een reeks storingen veroorzaken. Daarom moet het motoroliecircuit volgens de volgende stappen worden gereinigd:

1. Reinig de olietank met een gemakkelijk te drogen reinigingsoplosmiddel en gebruik vervolgens gefilterde lucht om oplosmiddelresten te verwijderen.

2. Reinig alle leidingen van de motor. In sommige gevallen is het noodzakelijk om de pijpleidingen en verbindingen onder te dompelen.

3. Installeer een oliefilter in de pijpleiding om de olietoevoerleiding en de drukleiding van de klep te beschermen.

4. Monteer een spoelplaat op de collector ter vervanging van precisieventielen, zoals elektrohydraulische servoventielen.

5. Controleer of alle leidingen de juiste maat hebben en correct zijn aangesloten.