Hoe het probleem van hydraulische motorrotatie op te lossen?

- 2021-12-28-

Onder de premisse van de veiligheidsklep van het hoofdcircuit, de overbelastingsklep en andere hulpstukken, de inlaatleiding enhydraulischmotorinterface wordt verzegeld (mag niet lekken) en de maximale druk van de olietoevoerolie wordt gemeten bij de motor, omgekeerde rotatie; zet vervolgens de motor aan. De leiding wordt bepaald wanneer er een dragende druk is; ten slotte kan de gemeten waarde worden bepaald om het foutgedeelte met zijn technische vereisten te bepalen.
(1) Onder het uitgangspunt van de veiligheidsklep van het hoofdcircuit, de overbelastingsklep en andere hulpstukken, de inlaatleiding en de motorinterface-afdichting (niet toegestane olie), bepalen de maximale druk van de olietoevoerolie wanneer de motor positief is en achteruit; Schakel vervolgens de motorpijpleiding in en meet de druk wanneer deze is geladen;

(2) Omdat dehydraulische motorde stroom is onvoldoende of de druk is laag, het uitgangsvermogen van de motor wordt verlaagd, het koppel en de snelheid worden verlaagd, dus de meetstroom moet synchroon met de meetdruk worden uitgevoerd.

(3) Controleer of de opening tussen de distributie-as en het rotorgat binnen het toegestane bereik ligt (zie schema), controleer of de hartlijn van de cilinder en de cilinderboring consistent zijn, zoals het overschrijden van de toegestane waarde om opnieuw te worden gemonteerd . Wanneer de montageopening met het rotorgat wordt overschreden, is de gleuf aanwezig in de omtreksrichting, of zijn de plunjer en de rotor meer dan 0,05 mm en zijn de rolkoker en de goot meer dan 0,05 mm. De curvemotor van het grote koppel met lage snelheid zal zwak worden gedraaid. Als de twee loopmotoren niet gesynchroniseerd zijn, zal de rupsband lopen.

(4) Slaboral schijf axiale plunjer, na langdurige werking met hoge snelheid, kan de lagerspleet van de motoruitgangsas groter worden, de axiale positioneringsspleet overschrijdt de grote veercompensatiewaarde van de schijf; cilinder (rotor) en verdeelplaat gevraagd vanwege centrale positionering De 4-delige veer op de stang drukt normaal gesproken de rotorcilinderdruk niet op de verdeelplaat (de vermoeiingssterkte van de schijfveer wordt verlaagd, de elasticiteit wordt verlaagd en de motor kan normaal worden bediend in de koude toestand, en de hete verlaging wordt verhoogd.Het vermogen om af te nemen, waardoor de motor zwakte.Wanneer de rotor 0,05 mm overschrijdt, of wanneer de slijtage de normale waarde overschrijdt, is de motor zwak en loopt langzaam.

Het bovenstaande is hoe u de vierpuntsmethode voor het roteren van zwakke problemen in dehydraulische motor.